Ensimmäinen kokonainen bloggausvuosi takana ja aika laittaa muistiin mitä kaikkea on tullut neulottua tai virkattua vuonna 2008.

Sukkia 19 paria

Päähineitä 13
Huiveja 13, joista Revontulia 8
Takkeja tai nuttuja 4
Tossuja 4 paria
Lapasia 2 paria
Yksi pusero
Yksi kauluri
Yksi poncho
Yksi iPod-pussi

Yhteensä 59 kpl Hepsin käsistä tänä vuonna. Kaikki valmistuneet näkyvät omalla sivullaan, mutta myös täällä. Vuosi on ollut siis tuottoisa, mutta enemmänkin olisi varmaan ehtinyt. Laskeskelin, että n. 8 kg lankaa olen kuluttanut. Kuinka paljon olen ostanut - ei aavistustakaan! Paljon sitä ainakin on.

Vuosi vaihtuu kohta ja poikkeuksellisesti vietämme sitä miehen kanssa kahdestaan kotona. Kuplivaa on lasissa ja perinteiset nakit+perunasalaatit syöty. Yhtään rakettia emme ole ostaneet. Onneksi niiden aika on jo takana - niin kauniita kuin ne ovatkin.

Edelleen HYVÄÄ  JA LANKAISAA VUOTTA 2009!


2193104.jpg

Socks 19 pairs
Hats 13
Scarfs or shawls 13
Cardigans 4
Slippers or booties 4 pairs
Mittens 2 pairs
One top
One neck-warmer
One poncho
One iPod-pouch


Altogether 59 objects by Hepsi's hands. All the finished ones can be seen on their own page but also in here. I have used about 8 kilos yarn. How much have I bought - who knows! There is much left indeed!

We spend this evening twosome, me and my hubby. That's very unusual but nice. A little bubbling in glasses, no fireworks anymore.

Happy Year 2009 and lots of yarns!