eilen vähän taimikaupoilla Esikon kanssa, hän kun on se perheen hortonomi. Ostettiin me muutama taimikin, mutta nyt viimein löysin juuri sen oikean setin pääoven viereen etukuistille.

just did some plant shoppings yesterday with the Firstborn, she is the horticulturist in this family, you know. Well, we bought also some plants but finally I fount the perfect set on to the front door porch.

3721630286_e825fc3797.jpg?v=0

Pyöreä pöytä ( jee! ) ja käsinojalliset tuolit, molemmat kokoon taittuvia. Ja ihan tutusta S-kaupasta! Jes! Pöydällä viimeisin aloitettu huivinen, Lacy Baktus, kahvia ja yksi niistä, jotka eivät ole säilyneet ihan ehjinä...

The round table and two chairs, both are collapsed. On the table the latest little scarf on progress, Lacy Baktus, coffee and one of them which haven't survived intact...

Tänään tapasin pikaisesti blogiystäväni TiinaP:n Kotkassa. Kivakiva!!! Sain Hämeen tuliaisia - odottakaas huomiseen, niin näette mitä! Huh!

I met today very briefly my blog friend TiinaP in Kotka. Very nice! I got some souvenirs from Häme - wait until tomorrow so you will see what! Phew!