Kyllä sitä taitaa olla aika altis vaikutuksille. Vielä jokin aika sitten ajattelin, että mitä noilla kaiken maailman kirjoilla tekee, kun malleja ja ohjeita on netti pullollaan. Ja tuleehan noita lehtiäkin ihan tilattuna sekä Novita, Moda, Suuri Käsityölehti että IK. Hyllyssä on myös jo ihan vuosia ollut Mary Oljen "Kauneimmat Käsityöt" ja talossa on myös, tosin tyttärelle ostetut, Stich'n bitch: Neulojan sekä Virkkaajan käsikirjat. Mutta, mutta... Nyt minäkin sitten olen noihin kirjoihin hurahtanut.

Eilen tupsahti postilaatikkoon tämä:

1269000.jpg

No joo. Ensi vilkaisulla ei kauheasti hurmannut, mutta onhan siellä mallineuleita jos jonkinlaisia. Vähän vanhahtavaan tyyliin esitettynä, mutta kaipa ihan kelpoja. Katsotaan, tuleeko käytettyä.

Nyt ei ole mitään kirjaa odotettavissa. Sen sijaan langat kurkkukaupasta tulevat kun ja jos tulevat. Ne on maksettu luottokortilla, mutta sieltä ilmoitettiin, että juuri se väri on tilapäisesti lopussa ja kysyttiin, olenko valmis odottamaan. Ilmoitin, että "Yes, I'll wait". Kysyin myös, että kuinka kauan siinä suunnilleen menee. Siihen en ole saanut vastausta, vaikka olen laittanut kysymykseni jo toistamiseen. Mitäs luulette? Saanko lankani, vai onko minua huijattu?

Eilen olisi ollut Korian neuletapaaminenkin, mutta enpä sinne taaskaan ehtinyt. Lapsia piti kuskailla ja saunomassakin käytiin sukulaisissa. Pesuhuoneremonttii siis on edelleen kesken, mutta edistyy kuitenkin. Huomenna alkaa laatoitus - kai.

ps. Liu lau laskiaista ja hyvää Runebergin päivää, joka oli myös isäni syntymäpäivä. Tänään hän olisi täyttänyt 86 v.