Niitä olen nyt neulonut sen vähän, minkä olen ennättänyt. Kärjestä aloitin ja tuumailin tehdessäni, jotta millaiset niistä mahtaisi tulla. No tältä tuo alku nyt näyttää:

2518064641_e84445f23f.jpg?v=0

Pitsineuleen mallin poimin
tästä Lesley Stanfieldin kirjasta ja muokkasin sitä sopivaksi. Silmukoita tuossa on 56 yhteensä. Ihan mukavalta näyttää ja tuntuu. Kesäsukat ajatuksena on hiukka hassu, sillä yleensä kuljen kesät vallan sukitta, mutta juuri tähän aikaan noilla olisi kyllä käyttöä.

Illalla jäi neulominen vähiin, sillä ystäväni innostivat minut lähtemään Kantrimusiikkia kuuntelemaan paikalliseen Bar Tompuriin. Minähän olen joskus muinoin harrastanut kantritanssia muutaman vuoden ja tykkään siitä edelleen. Siispä eilen kaivoin stetsonin ja buutsit naftaliinista ja ei kun baanalle.

2518929788_ee1517222a.jpg?v=0

Hauskaa oli! Bändissä soitti kaksi vanhaa tuttua kollegaa ja muitakin tuttuja näkyi. Muutaman tanssinkin yritin tanssia ja jopa yhden muistin/osasin ihan kokonaan. Huh - kyllä on taidot ruostuneet. Mutta saattaapa olla, että veri vetää taas kantraamaan niin, että askeleet palautuvat mieleen.

Muutakin asiaa olisi, mutta jospa jättäisi jotain huomiseen.
Mukavaa viikonlopun jatkoa!