Siten tuntuu pappatakki edistyvän. Tällä hetkellä olen saanut kädentie- ja etukappaleiden pääntiekavennukset tehtyä ja tikuttelen kaikkia kolmea yläosaa omilta keriltään yhtä aikaa. Vähän sähläyksen makua, mutta onnistuu. Aamulla tuli katsottua Seppälän välieräuinti ja kaipa se on huomenna myös noustava, kun yleisurheilu viimein alkaa. Ehtii jonkun aikaa katsoa ennen töihin lähtöä.

Tänään minua odotti kotona kaksi postilähetystä. Titityyltä tuli ensimmäinen klubipaketti, ja voi kuinka ihanaa lankaa se sisälsi!

2763433542_9a54bfeffa.jpg?v=0

Upean väristä, suloisen pehmeää ja minulle ennestään tuntematonta Fleece Artistin sukkalankaa. Kuinka maltan odottaa, että pääsen neulomaan tuota. Hmm... Hildat, vai mitkä... Saas nähdä. Minulla on nyt niin paljon ihania, suorastaan kiljuvia sukkalankoja, että huh!

Ja se toinen postilähetys oli tietysti viimeinkin tämä:

2763433724_ebed61cfbd.jpg?v=0

Kiitos rakas Esikkoni!

So is the Grandpa Cardigan going  ahead. I watched Seppälä's swimming early in the morning and I think I must wake up also tomorrow when the athletics start. I have a little time before I have to go to work.

Today there were two packages waiting for me at home. The first one was from Titityy. It was my first sock yarn club packet. And the yarn is fantastic and beautifully coloured! I love it!

And there was finally the newest VK in the other package. Thank you my dear Firstborne!