Eilen Ogelissa oli tosi mukavaa! Meitä oli koolla vallan hurjasti neulojia. Pääsin laskuissani lukuun 31, ja siitäkin saattoi vielä joku vilahtaa välistä. Oli kivaa tavata uusia ihmisiä ja  pitkästä aikaa ennestään tuttuja blogiystäviä mm. Kio, KristiinaS, Pelagia, Taija, Maartsi ja Aura sekä ihan ekaa kertaa kaukaa pohjoisesta tullut Täti Sininen!!! Terkkuja ja vilkutuksia teille kaikille! Toivottavasti tavataan taas pian uudestaan!

Mukana oli myös Hesarin Nyt-liitteen toimittaja ja kuvaaja, joten tarkkailkaapa lehteä. Siellä me iloisina neulomme ja esittelemme töitämme isossa ryhmäkuvassa!

It was very nice to meet other lovely knitters at Ogeli yesterday. There were a lot of us, over 30!

Ihan vaan vähän ostin lankaa.

I bought just a few skeins.

4022123303_cbd5e54c26.jpg

Nämä ja

4022122509_a703e08329.jpg

nämä.
Eihän oo paljon? Huiveja meinasin noista tehdä. Kovasti pehmeitä molemmat.

It's not much, isn't it? I think they are going to be a scarf, both of them. Very soft indeed.

Minulta pyydettiin ohjetta näihin sukkiin:

3463290980_364d38d134.jpg

Sitä saa, mitä tilaa. Eli annoin mallille nimen "Vanhat kunnon pitsisukat" ja ohje löytyy täältä sekä tuolta sivupalkista. Se ei ole alunperin minun kehittelemäni, vaikka varmaankin olen sitä omaan suuntaani muokannut. Mallia olen joskus 80-luvulla joistakin vanhoista sukista katsonut, en enää muista mistä. Pitsineule on hyvin yksinkertainen, mutta mielestäni kaunis. Ja nämä kuvan sukathan lämmittävät nykyään Tarjan jalkoja. Vilkutus sinnekin! Hymy

Jos innostut ohjeesta, olisi kiva kuulla siitä ja mahdollisesti nähdä kuva neulomistasi sukista.

I have been asked for a pattern for these socks. Well I have written it in Finnish for now. Maybe some day also in English. The pattern is not actually my own, I have just always knitted socks like those. I don't even remember or know where I have seen them for the first time.

Meilläkin on tänään satanut vähän lunta tai räntää. Talvi tulee!

It has snowing or sleeting here today a bit. The winter is on its way!