Illalla valmistuivat, tänään pääteltiin ja miehen kanssa taas kuvattiin.

2700539223_e599f5982f.jpg

Malli/Pattern: oma/own
Lanka/Yarn
: ONline Linie 2 Supersocke Silk Color
55% merinovilla (superwash), 20% silkki, 25% polyamidi
väri 104, 60 g

Puikot/Needles: 2 ½ Addin bambupyörö 100 cm
Koko/Size: 39-40

Olen ihan hurjan tyytyväinen näihin sukkiin! Lanka on ihanan pehmeää ja sukat ovat kerrassaan sopivat. Ja väri - niin - sehän on jo sanottu, on mahtava. Kuvat eivät taaskaan tee sille oikeutta.
I am very satisfied with these socks! The yarn is so soft and the socks fit me absolutely fine. And the colour - yes - it's said already, it is marvellous. The pics don't show it out.

2700540559_d12d58c320.jpg?v=0

Äitini äiti, jota en ennättänyt ensinkään tavata, oli nimeltään Hilda. Hänen mukaansa ovat nämä sukat saaneet nimensä, tasapuolisesti. Ohjetta en ole vielä koneelle kirjoittanut. Ehkä sen kirjoitan, kun inspis iskee ja aikaa löytyy. Helppo se on, jälleen.
My another grandmother was called Hilda, so these socks are named after her, evenhandedly. I haven't written out the pattern yet. Maybe I'll do that, when I am enough inspired and when I have time for it. But the pattern is easy, again.

2700540339_7347b76469.jpg?v=0

Jotenkin tuo väriyhdistelmä ei halunnut toistua ensinkään kunnolla kamerallani. Mutta ei huolta, uusi kamera on tänään tilattu. Siihenkin tärvääntyi aikaa, kun kuopuksen kanssa pohdiskeltiin ja vertailtiin eri merkkejä. Mutta siitä sitten ensi viikolla lisää, kunhan kamera on löytänyt tiensä kotiin...
Somehow that combination of colours didn't want to show out right with my camera. But don't worry, the new camera has been ordered today. It took time when me and my son considered and compared different models. More about it next week, when my new camera is at home.

Pitiköhän vielä jotain sanoa... Ai niin, lämmin ja nöyrä kiitos Tuijalle timantista ja Tupunalle Kesäblogi-tunnustuksesta!

Niin ja tämä malli on nyt puikoilla. Tosin siitä taitaa tulla iso, voihan itku. Alku on jo muutenkin ollut tuskallista, mutta purettavahan se on, jos isoksi paljastuu. Haluaisin tämän valmiiksi viikossa, koska sille olisi tarvetta ensi viikon lauantaina. Saa nähdä. Lankakaan ei muuten riitä, vaan sitä on hankittava lisää. Höh.
This pattern is now in progress. Though it might be too big :( I hope this will be finished after a week because I need it then, but who knows...

Niin ja tulkaahan kaikki joukolla huomenna neulomaan Haminan Torille! Nähdään siellä!