Maanantai-iltana uhmasimme luonnonvoimia ja lähdimme käymään Mustilan Arboretumissa Elimäellä. Vettä tuli kuin aisaa, kun kaasutimme pihasta, neljä urhoollista ja innokasta naista! Matkaa meiltä on Mustilaan noin 50 km, ja onneksi siellä oli sade jo tauonnut sinne päästyämme. Kylmä kylläkin oli. Ensin kävimme taimimyymälässä, josta mukaan lähti kissankäpälää, rantalaukkaneilikkaa, kivikkosuopayrttiä ja alppiasteria. Taimet olivat erittäin hyvälaatuisia ja kookkaita. Ja varmasti Suomen oloihin sopivia.

Sitten kävimme kahvilla viihtyisässä Piika ja renki -kahvilassa, jossa on myös pieni käsityöläismyymälä. Sieltä ostin juhannukseksi uuden liinan keittiön pöydälle.

1636854.jpg

Arboretumissa kiersimme tällä kertaa vain lyhyen punaisen reitin, koska halusimme nähdä kukkivat alppiruusut ja atsaleat. Ja kyllä me näimmekin!

1636871.jpg

Ovat ne valtavia! Ja niitä oli paljon! Atsaleat ovat enemmän minun mieleeni ja voi kuinka upeissa väreissä ne kukkivat!

1636882.jpg

Lisää kuvia voitte katsoa Mustilan sivuilta. Tällä kertaa jäi atsalea ostamatta, kun taimimyymälä ehti mennä jo kiinni. Mutta sitten seuraavalla kerralla...

Revontulessa on enää muutamia kerroksia jäljellä, kyllä se jo pian valmistuu. Tänään istuin torikahvilassa erään ystäväni kanssa puolitoista tuntia. Neule oli mukana, mutta se pysyi kassissa - ihme ja kumma!

Kiitos kerijäneuvoista! Täytyy uudemman kerran yrittää ja kokeilla. Ohjeet olivat kyllä mukana, ja niiden mukaan olen yrittänyt toimia. Huoh.