Kotona siis ollaan jälleen ja huomenna pitää taas jo mennä töihin. Mutta kyllähän sitä jaksaa, kun sai käydä vähän virkistäytymässä. =) Matka meni hyvin, kiitos matkaseuralaisille! Syötiin hyvin, juotiin vähän ja illalla kuunneltiin Yötä.
I'm home again. The trip was fine. We ate well, drank a little and listened to the in the evening.

Ja aamulla sitten ihana Ravelry-ystäväni Anna odotti minua satamassa ja tutustutti minut Tallinnan lankakauppoihin. Aikaa oli valitettavan vähän, mutta ehdimme kuitenkin käydä kolmessa lankakaupassa. Ensin Kaubamajan Liann Löngadissa, joka olisi minulta varmasti jäänyt löytämättä ilman opasta. Sieltä mukaan lähti vain muutama kerä alpakkaa ja merinoa, vaikka valinnanvaraa olisi kyllä ollut.
And in the morning my dear Ravelry-friend Anna waited for me at the harbour. She introduced me the yarn stores of Tallinna. These are from Liann Löngad.

2974415806_d5b04d1c88.jpg?v=0

Kaubamajassa istahdimme myös hetkeksi ja nautimme kahvit. Sitten suuntasimme ratikalla Karnaluksiin. Siellä olisi aikaa voinut viettää vaikka kuinka kauan. Shoppailua  hieman häiritsi se, ettei tarvikkeissa ollut hintoja näkyvissä, langoissa oli. Villatakkilangat ostin itselleni ja vähän muuta.
These are from Karnaluks.

2974415670_2bf9ede35d.jpg?v=0

Karnaluksista reippailimme Pronksi -lankakauppaan, josta ostin nämä kaksi lankavyyhtiä huiveihin.
And these from Pronksi.

2974415476_098b321e87.jpg?v=0

Etukäteen ajattelin ostaa mahdollisesti bambu-, soija- tai jonkinlaista silkkisekoitelankaa, mutta niitä ei tuolla aikataululla silmiin sattunut. Ehkäpä sitten ensi kerralla!

Menomatkalla neuloin maito-baskeria, joka valmistui heti perjantaina kotona. Siitä oma postaus myöhemmin. Tulomatkalla aloitin sukkia, ihan perussellaisia. Tältä näyttää tällä hetkellä.
I knitted the milk-beret on the bus when we were going to Tallinna and finished it on Friday at home. I'll blog it later. On the way back I started ordinary socks. They look like this at the moment.

2974605488_d704acf785_m.jpg

En oikein tiedä tykkäänkö vai en... Ehkä puran, ehkä en...
I'm not sure do I like or not... Maybe I frog, maybe not...