Vaikka on hyvä kamera ja uusi salama, niin miten se kuvaaminen voi olla niin vaikeata. Irtopää ois poikaa...

Malli: Tychus Knittystä
Lanka:
Hjertegarn Palino, värit t.sin 9698 ja  luonnonvalk. 0075
100% Superwash Merino villa
Puikot:
Knit Picks pyöröt nro 3 ja virkkuukoukku 3½ 

Menekki:
50 g
44 s ja 6 kiilaa, lyhennettyjä kerroksia, kunnes 24 s
Sauma ommeltu vuoropistoin.
Reunassa 5 krs kiinteitä silmukoita, yksi sinisellä, loput valkoisella langalla

Pattern: Tychus from Knitty
Yarn:
Hjertagarn Palino, colorways 9698 and 0075
100% Superwash Merino Wool
Needles: Knit Picks circulars size 3 and hook size 3½
44 st and 6 wedges, shorts rows until 24 st left
5 rows with single crochet in the edge, one blue and 4 white

Kun neuloin lyhennettyjä kerroksia, otin kääntyessä ekan silmukan oikein neulomatta. Pidennetyillä kerroksilla taas neuloin ennen kääntymistä kaksi oikein yhteen takareunoistaan, viimeisen myös kierrettynä oikein, poimin yhden silmukan korvaamaan kavennetun  ja kääntyessä neuloin ensimmäisen, sen poimitun, normaalisti oikein. Noin vältin reiät ja sain aikaiseksi aikasta mukavat nypykät noihin kiiloihin. =) Jos nyt joku ymmärtää tämän selostukseni... Ainakin se on nyt täällä muistissa minulle itselleni.

Tämä myssyhän oli "tilaustyö" vanhemmalle pojalleni, ja toinen pitäisi vielä tehdä toivomuksen mukaan. Väri on muuten oikeasti paljon tummempi...

Paljon muutakin kirjoitettavaa olisi, mutta, uskokaa tai älkää, minulla on taas flunssa! Kauempaa en jaksa tässä koneella istua vaan painun sohvalle pötköttämään.

Sen verran vielä sanon, että ainakin Haminassa Puistokahvilassa on pikkuinen neuletapaaminen perjantaina 6.3. alkaen klo 14.30 ja jatkuen ehkä viiteen asti. Ainakin Marsu ja minä olemme paikalla. Tervetuloa mukaan, jos aika vain sopii!

Ai niin ja se vielä, että ne piilosilmukoilla virkatut perinnelapaset löytyvät Modasta 6/2006, Kiitos Kristiinalle avusta!

When I knitted short rows I slipped the first stitch knitwise, and when I knitted "long" rows and had 3 st left I knitted 2 st together through the back loop, the last st through the back loop too and then I picked one st. When turned I knit the 1st stitch normally. I avoided the holes pretty well and there are quite cute bobbles in the wedges. =)

This hat was made after my older son's order, and I'll knit still one more. The color is much more darker actually... Although I have a good camera and a new flashlight, how difficult can the shooting be...