Se taisin olla minä tällä kertaa enkä minäkään paljon ostanut, ihan vaan pari kerää.

Isoveikkaa keskeneräiseen huiviin, niinkuin tarkoitus olikin, Malibut ihan värin takia barettiin ja uutukaiset Cannesit jonkunlaiseen huiviin. Ja kuten huomaatte, nyt on minullakin sukkaplokit! Ostin ne Punaselta, joka oli ostanut ne jostain vai miten se nyt oli? Luulenpa, että en jatkossakaan tosin sukkia paljon pingottele, mutta kuvausapuna nuo ovat varmaan joskus mainiot. Ja onhan ne niin nätitkin sydämineen. =)

Korialla oli mukavaa! Kiitos taas kaikille kahdeksalle mukana olleelle hauskasta seurasta! Ja LeenaN, toivottavasti tavataan uudelleen!

Fabel-sukat alkavat olla valmiit. Päättelin silmukat italialaiseen tyyliin ekaa kertaa ja toisesta tuli liian tiukka. Korjaaminen jää kyllä huomiseen. Nyt nukkumaan.

I think it was me this time. But I didn't buy much, just a few skeins. And as you can see, I also have now the sockblockers of my own! They are so cute with their hearts! =)

Fabel-socks are almost finished. I did the Italian binding off and the other one is too tight. I fix it tomorrow. Now I'm going to bed.