Luostolla Lapissa ollaan ja mokkula pelittää. Jes! Bussimatka meni hyvin ja yllättävän nopeasti, koko 13 tuntia. Suurimman osan siitä torkuimme puolihorteessa, kuitenkin kai tarpeeksi, koska nyt ei ihmeemmin nukuta. Pikkuisen neuloin loppumatkalla samalla, kun kuuntelimme Suomen peliä. Komea voitto jälleen!

Here we are in Luosto, Lapland and the widget works fine. Yes! The bus trip went also fine and surprisingly quickly, the whole 13 hours. We tried to sleep most of the time, enough I think because I am not very tired now. I knitted just a bit when  listening the hockey match on the radio. Finnish lions won again!

Mökki on mukava, mutta aika kylmä. Takassa on jo ollut ekan kerran tuli, ja pattereita on käännetty kuumemmalle. Ne kun olivat vallan alhaisissa lukemissa. Ulkona on pakkasta vähän yli 20 astetta, mutta ei tuule niinkuin siellä rannikolla. Aurinko paistaa ja on niin kaunista!

The cottage is nice but rather cold. We have already had a log-fire and we have turned the radiators hotter. There is over minus 20 degrees Celcius outdoors but there is not windy like it often is at the coast. The sun is shining and it's so beautiful!

Eiliset vanhojen tanssit olivat myös kauniit ja komeat. Tämän suurempaa kuvaa en saanut lupaa laittaa, mutta tästä näkee ainakin, että Vanhat osasivat pitää myös hauskaa!

The Dances of the old yesterday was also a beautiful and handsome event. I was not allowed to show you a bigger pic than this one. But as you can see The Old ones had a  nice time!

4372782068_84e53f2c58.jpg

Kiitos kaikista hyvän loman toivotuksista ja oikein hyvää lomaa myös kaikille muille lomalaisille!

terveisin

yours

1266331050_img-d41d8cd98f00b204e9800998e