English at the end... just a little

Niinpä niin, kaapelisukista tulikin Amandat. Isoäitini eli mammani nimi oli Amanda ja nämä sukat olkoot kunnianosoitus hänelle, etevälle sukankutojalle. Kiitos tästä, että ylipäätään mieleeni tuli tuo tuttu Amanda, kuuluu oikeastaan Makepeace75:lle. Hän nimittäin ehdotti Isoldea, mikä olisi ollut myös upea ja sopiva nimi. Sitten tuntuikin selvältä, että haluan käyttää nimeä, joka on minulle läheinen ja tärkeä. Siispä tässä ovat Amandat:

2648807763_910c05b649.jpg?v=0

Malli: oma, Amanda-sukat
Lanka
:
Zwerger Garn Opal Bambus 4-fach, väri 1920
Puikot: 2 ½ Addin bambupyörö 100 cm
Koko: 39-40
Menekki: n. 50 g
Aloitettu kärjestä
Ranskalainen eli kiilakantapää

Tykkään kovasti näistä. Ne ovat pehmeät, lämpöiset ja sopivat. Säätämistähän näissä oli. Kertaalleen purin kantapään, koska siitä meinasi tulla tiukka. Nyt se on minun jalkaani juuri hyvä.

2649639280_15f26a1ee3.jpg?v=0

Kuvaajana oli jälleen rakas mies, joka viime kerrasta oppi, että läheltä pitää kuvata ja nöyrästi polvia notkistaen... Ja onnistuihan se jotenkin. Vaikkakin edelleen tämä väri on luonnossa paljon kauniimpi kuin kuvissa.

2648807235_551dfdc82f.jpg?v=0

Näidenkin sukkien ohje ilmestyy piakkoin tuohon sivupalkkiin sekä Google-dokumenttina että PDF:nä. Pidätän itselläni oikeuden tehdä korjauksia ohjeeseen, jos huomaan siinä virheitä. =)

Paljon olisi asiaa, mutta ei jaksa enää. Kello on jo yö ja unettaa. Mutta Arjalle ja muille Pasaatissa neulomassa olleille tiedoksi, että Noroa on jo puikoilla ja uutta Amandaa tuntuu pukkaavan siitäkin. Ja ihan saumatonta - hih!

May I introduce you my new socks Amanda! (pics)
This is my own pattern and I will write it also in English, when I have time... The name  Amanda was my granny's name. So these socks are a tribute for her.  My dear husband took the pics and he has learned a lot. He knows now that he has to be very close and he has to be humble and kneel down. =)

I like these socks a lot. They are soft, warm and fitting!
Now I have already Noro-yarn on needles and new Amandas are in the beginning.