Ja tältä näyttää tänään, toppini meinaan.

2713406152_b1154f1f0e.jpg?v=0

Ollaan jo pitsineuleosuus selätetty ja sileä on just alkanut. Lisälangat tulivat tänään ( kiitos rakas Esikko!), ja sävy näyttää samalta. Neuloessahan se mahdollinen sävyero sitten vasta paljastuu.

Ja juu, Se tuli eilen, se minun Uusi Uljas Ihana Leluni. Erinäisten muistikorttisekaannusten vuoksi oikea kortti tulee vasta huomenna, joten sitten vasta alkaa kunnon kuvaaminen. Harjoiteltu kyllä jo on. Mahtavaa palata järkkäriaikaan! Ihmetyttää vaan, että kuinka sitä on voinut olla monta vuotta ilman...

Ja toinen juu. Kyllä minä sen Hilda-ohjeen jotenkin työstän, kunhan nyt saan tuon topin valmiiksi ja juhlat on juhlittu.

This is how it looks today, my top I mean. I have already done the lace and
just started the plain. I got the extra skeins today ( thank you my firstborne!) and the shade looks the same but who knows.

And yes, It came yesterday, my New Galant Marvellous Toy. For some memory card misunderstandings I'll get the right card just tomorrow. So until then I can only practice. It's wonderful to be back in SLR-time after all these years. I just wonder how can I have been without...

And the second yes. I am going to write out the Hilda-pattern once I have finished my top and worn it in the party.