Kevätväsymystäkö ilmassa? Kokeilu- tai opetteluversio valmistui jo maanantaina, mutta vasta nyt saan sen tänne laitettua. Mutta tässä se nyt on:

Some Spring tiredness in the air perhaps? This Sample Sweater was finished already on Monday but only now I am able to show it to you. But here it is finally:

4352286958_78ef1d387b.jpg

Malli: The Sample Sweater, The Tailored Sweater, Tuulia Salmela
Lanka:
Novita 7 Veljestä
75% villa, 25% polyamidi

Puikot: Addi pyöröt nro 3½
Menekki: 75 g

Pattern: The Sample Sweater from The Tailored Sweater by Tuulia Salmela
Yarn: Novita 7 Veljestä,
75% wool, 25% nylon
, 75 grams
Needles: Addi circulars size 3½

Tämä paita on siis opetteluversio, jota aloitin viime lauantaina Paitapajassa Tuulian hellässä huomassa. Jos joku ei vielä tiedä, niin tämähän on siis neulottu ylhäältä alas pyöröneuleena. Ja kuten kuvasta näkyy, istutetuilla hihoilla. Erittäin nerokas menetelmä, joka mahdollistaa sen ettei tarvitse ommella yhtään saumaa.

This sweater is the sample or learning version and I started it last Saturday at the Tailored Sweater Workshop. So this is knitted top down with set-in sleeves. The method is very brilliant. You don't have to sew any seams at all.

4351539155_a6e6bacd7a.jpg

Kokeilupaitaan neuloin helmaan vähän joustinneuletta ja pääntiehen ja hihansuihin vain kerroksen nurjaa ennen päättelykerrosta. Hihat jätin myös ihan lyhyiksi, koska tämä paita ei mahdu kuin Lahen Tuulalle tai Maxille. Silmänisku

I knitted just very short sleeves  and some rounds rib in the hem and one purl round in the neckline and in the cuff. This sweater is big enough only for Lahen Tuula or Maxi. Silmänisku

Nyt on puikoilla seuraava kokeilupaita, isommassa koossa kylläkin. Saa nähdä, tuleeko siitä mitään. Varsinaiseen neuleeseenkin tuli langat tänään, mutta tarkempi malli on vielä vähän hakusessa. Tällä metodilla sen neulon, mutta jipot on vielä keksimättä.

I have started the next sample sweater, a bigger one. I don't know is it going to be a good one at all. I have also bought new yarn for a real sweater or jacket but the pattern is not sure yet. I am going to knit it by this method but the details are still missing.

Olympialaisetkin sitten alkavat tänä yönä. Minun kisaneuleeni taitaa olla nyt tämän saumattoman paidan opettelu tai sitten joku muu. Ehkä mitali jää tällä kertaa saamatta!

The Olympic Games will start this night. I think my game project might be learning this Tailored Sweater method or something else. Maybe I will not get the medal this time!

Mukavaa viikonloppua!

Have a nice weekend!

1253945891_img-d41d8cd98f00b204e9800998e