Ihan varmasti lupaan, että nää on viimeiset junasukat, ainakin vähään aikaan Tosin pitäisi ehkä muutamat "tyttö-värisetkin" jossain vaiheessa neuloa varastoon.

I definitely promise that these are the very last train socks, at least for a while. To be sure I think I should knit some little socks also with "girly colors" some day.

8202766475_7ea7e6953e.jpg

Malli: Vauvan sukka, Kerttu Latvala, Ravelryssa
Lanka: Novita 7 Veljestä, väri 410

75% villa, 25% nylon
Puikot: Hiya Hiya bambupyöröt nro 3½
Koko: 24-25, pohja 16 cm
Menekki: 55 g
36 silmukkaa

9 krs joustinta, 3 krs nurin ja oikein, kantalappu 15 krs

Pattern: Vauvan sukka, Kerttu Latvala, in Ravelry
Yarn: Novita 7 Veljestä, colorway 410
, 75% wool, 25% nylon
Puikot: Hiya Hiya bamboo circulars size 3½
Koko: 24-25, sole 16 cm
How much: 55 grams
36 stitches

Ihan saman kaavan mukaan nää on tehty kuin nuo edellisetkin saman kokoiset, joten ei näistä sen kummempaa. Kuopuksen villapaita etenee nyt taas sutjakammin, kun sai nuo sukat pois alta. Neuloin sitä jopa tänään neulekahvilassa Serviisissä, kun oli mojo päällä. Pusero on neulottu alhaalta ylös saumattomasti, olkapäät yhdistin neuloen silmukoimalla. Hihat neulon ylhäältä alas poimien silmukat kädentieltä. Eka hiha on nyt jo yli kainalon, ja tässä vaiheessa neulon toisen hihan samaan pisteeseen. Sitten jatkan niitä vuorotellen. Koko on edelleen pieni arvoitus, kun ei paitaa voi sovittaa saajalleen. Miehelle sitä äsken sovitin, ja olkapää oli ihan jees. Tästä siis jatketaan aamulla virkein mielin. Ainakin jos nyt malttaa mennä heti nukkumaan.

This pair is just the same kind as the previous smaller one. So I have nothing else to say about them. I have knitted now Lastborn's sweater again after those socks. I even knitted it today at a knit meeting in Serviisi. The sweater is knitted bottom-up seamless. I joined the shoulders with kitchener stitches by knitting. I'll knit the sleeves top-down by picking up the stitches. The first sleeve is over the armpit and tomorrow I'll knit the other sleeve to the same point. Then I'll knit them in turns. The size is still a little enigma because I can't try it on. I tried it to my hubby and it looked okay.

Jo pari viikkoa sitten laitoin olohuoneeseen vähän valoa ja tunnelmaa pimeyteen.

Already a couple of weeks ago I put some light in the living-room to bring the right feeling.

8212439082_1cc08ccf37.jpg

Hämäränhyssyistä viikonloppua Sinulle!

I'll wish You the same dusk feeling!

Toivottelee

Hepsi