Tämä tuli neulottua lauantaina. Langat on vielä päättelemättä, koska poika ei ole sitä vielä päässyt sovittamaan. Tiedä vaikka olisi liian iso...

I knitted this one on Saturday. I haven't weaved in ends yet because my son hasn't been able to try it on. Who knows, it might be too big...

Malli: Turn A Square, Jared Flood
Lanka:
Järbo Garn Raggi Solid, väri 1557
Puikot: Addi-pyöröt nro 4 ja 4½
Menekki: n. 60 g
Ihan ohjeen mukaan tällä kertaa.

Pattern: Turn A Square by Jared Flood
Yarn: Järbo Garn Raggi Solid, colorway 1557, 60 grams
Needles: Addi circulars size 4 & 4½

Ohjehan on tuttu, ja jo hyväksi havaittu. Ei siitä sen enempää. Mutta ekaa kertaa neuloin tuota Lankamaailma Nordiasta ostettua Raggia. Tuntui hyvältä neuloa, ja valmis pinta on pehmeää eikä kutita. Eli sopii siis vallan hyvin pipolangaksi eikä ole hinnalla pilattu. Sitä voi siis ostaa lisää. =)

The pattern is well-known and well-written. So nothing more about it. But this was my first project with this Raggi yarn. I liked. It was nice to knit and the hat is soft and doesn't tickle at all. It suits very well for beanies and doesn't cost much. So I can buy more Raggi. =)

Vauvannuttukin on jo valmis, mutta siitä lisää seuraavalla kerralla.

Olen saanut tunnustuksen sekä Näpiltä että Vickiltä. Lämmin kiitos teille molemmille!

I have had an award from Näppi and Vicki. Thank you both so much!

Vicki antoi minulle toisenkin napin. Kiitos!

Vicki gave me another button, too. Thanks!


En osaa taaskaan jakaa niitä kenellekään erityisesti. Tylsä minä.

I can't share them to anybody especially, sorry. Dull me.

Piilosilmukkalapasista eka on valmis ja toinen aloitettu. Ehkä ne todellakin valmistuvat seuraavaksi. Mutta hei - tsempatkaa minua tarttumaan lähes vuosi sitten aloitettuun Samos-jakkuun! On se hiukan pitemmällä kuin tuossa kuvassa sentään, mutta aina on muka jotain tärkeämpää ja mukavampaa neulottavaa. Ja kuitenkin tykkään tuosta alusta, ja jakulle ois totisesti käyttöä keväällä ja kesällä.

The first mitten with slip stitches is finished and the other one has been started. But hey - spur me on with my Samos-cardi, please! I have started it almost a year ago. It is now a bit longer than in the picture but there is always something more important or pleasant to knit . And however I like the cardi so far. And it would be so nice to wear it in spring and in summer.

Blogilista-sivuille ei näköjään nyt juuri pääse ollenkaan. Huoh. Minun blogini on jostain syystä siinä joukossa, joka usein jää junnaamaan jonoon "tarkista heti"-nappia painettaessa. Oltaisiinkohan sitä nyt korjaamassa vai onko koko sivusto kaatunut kunnolla. Toinen huoh.

Ai niin, uusi ULLA on ilmestynyt. Käykääpä katsomassa!