Elämäni ensimmäinen Wollmeise-tilaus saapui maanantaina kirjattuna kirjeenä. Tilasin yhden Gemischt-paketin (sekalainen) ja yhden Kunterbunt-paketin (värikäs). Tällaiset (Flickr) ihanuudet minä sain:

I've got my first Wollmeise order on Monday. How lovely colors!

4028520479_36cfa244fa.jpg

Nämä ovat kaikki siis 100% Merino Supersoft -sukkalankaa ja We're different -värejä, mutta ne ovat aikoneet olla (vasemmalta oikealle), Ballerina x 2, Hollerstaud'n ja Skarabäus. Vyyhti painaa n. 150 g, jokaisessa on vähän enemmän. Yhden vyyhdin hinnaksi tuli postikulujen kanssa n. 18 €. Ei siis mikään paha hinta loppujen lopuksi. Lanka tuntuu aivan ihanalta! Ja nuo värit!

These are all 100% Merino Supersoft Sockyarn and We're different colors but they were supposed to be (from left to right) Ballerina x 2, Hollerstaud'n and Skarabäus.

Palmikkojakku on kaarrokkeessa ja etenee mukavasti. Hieman käy käteen ison kappaleen neulominen, joten täytyy pitää aina välillä taukoa. Samos-jakun vetoketjukin on tullut, mutta en ennättänyt sitä vielä tänään hakea.

I am knitting already the yoke of my cable cardi. It is a bit painful to knit so large piece so I have to rest my hand for a while.

Eilen eivät keltaiset sukat edistyneetkään yhtään. Menin kynttiläkutsuille hieman myöhässä enkä ehtinyt siellä neuloa ensinkään. Sitten vielä rakas ystäväni houkutteli minut iltalenkille. Oli mukava kävellä raikkaassa syyssäässä kaupungin katuja ja puhella niitä näitä. Kiitos sinulle ystäväni, se teki hyvää! Hymy

1253980374_img-d41d8cd98f00b204e9800998e