Ja vapaapäivä! Tämä piiitkä viikonloppu tuli juuri tarpeeseen, etenkin kun sääkin hellii meitä. Tuntuu ihan kesältä.

1518299.jpg

Aamukahvit tuli juotua terassilla miehen ja miehen veljen kanssa. Ja kuten kuvasta näkyy samalla valmistui ensimmäinen Södera ja toinen saatiin alkuun. Esikko sai sovitettua sukkaa vappuna ja sopivalta tuntui. Nyt Esikko on palannut takaisin pääkaupunkiin kuopuksen ja pikkuserkun kanssa. Kuopus pakertaa parhaillaan yksissä pääsykokeissa, joten peukut pystyyn!

Vappuaatto sujui tänä vuonna tavallisuudesta poiketen pitkän kaavan mukaan. Ensin siis laulettiin ja lakitettiin ja nautittiin kuohuvaa Lipputornissa. Siitä jatkoimme hyvässä seurassa syömään hyvin ja lopulta päädyimme yhden terassin kautta jatkamaan mukavaa iltaa karaoken merkeissä. Oli oikein rattoisa ilta hyvien ystävien seurassa, KIITOS vielä kaikille!

Eilen sitten osa hyvistä ystävistä kutsui meidät nauttimaan maittavaa lounasta pihaterassille. Nam - se oli hyvää! Kiitos! Minua on siis hellitty jo noin runsaasti ja vielä on tämän jälkeen kaksi päivää vapaata. Mitähän tässä ehtii vielä tapahtua... No jos nyt ensin kuitenkin tarttuisi imurin varteen ja tekisi vähän kotihommia.

Pakko laittaa vielä toinen kuva ihan samasta aiheesta, kun leikin vähän kameralla. Tällainen kehyskin siitä löytyy!

1518342.jpg

Ja vielä vähän vappua. Lasten tekemiä ilmapalloja:

2453592891_5fdd07d3d5.jpg?v=0