3851738665_4e0a90c8fd.jpg

Malli: perus-tavis omin nuotein, aloitettu varpaista
Lanka: Novita Marjaretki, väri 841 lakka
75% villaa, 25% polyamidia,

sisältää aloe veraa ja jojoba-öljyä
Puikot: Addi pyöröpuikko nro 3
Menekki: 80 g
52 s, ranskalainen kantapää
Tuplapäättely

Pattern: basic-ordinary with own notes, toe-up =)
Yarn:
Novita Nalle Marjaretki, colorway 841 lakka (cloudberry in English)
75% wool, 25% nylon, contains Aloe vera and Jojoba oil, 80 grams
Needles: Addi circular needle size 3
52 st, French heel
Double-binding off

Näitä sukkiahan on jo paljon nähty ympäri Blogistaniaa, joten eipä näissä mitään uutta ole. Langan sävyt ovat minusta nätit, mutta jotenkin kuitenkin aika yksitoikkoiset. Ei näitä varmaan useampia samanlaisia viitsi neuloa. Mutta jalassa sukat ovat ihanaakin ihanammat! Aloe veran ja jojoban vaikutus tuntuu! Lahjavakkaan menevät ainakin ensin. Kuka ties sieltä ne nappaan omiin jalkoihini joskus vilun yllättäessä.

These kind of socks have been already seen all around Blogistania, so nothing new about these. The colors are pretty, I think. But somehow a bit boring anyway. I suppose I will not knit very many pairs alike. But the socks feel fabulous on feet! You do feel the effect of Aloe vera and Jojoba! I'll put these on the gift box. Maybe I'll catch them later on my own feet some day when I feel chilly.

3852534204_bb3d3ac91c.jpg

Nyt minulla ei ole enää kesken kuin kaksi huivia, ja se Samos-jakku, höh. Ehkä voisi aloittaa jotain uutta. Kenties vaikka sukat tai uusi Baktus tai jotain. Uuden Designer Knitting -lehdenkin sain tänään Esikkoni avustuksella Akateemisesta. Siinäkin on mukavia malleja.

I've got now only two scarves in progress, and that Samos-cardi, huh. Maybe I could start something new. Perhaps socks or new Baktus or something. I got also the new Vogue Knitting magazine today. Nice patterns!

Nyt menen saunan lauteille rentoutumaan ennen yöunia. Öitä!

Now I go to sauna and relax there before night.
Good night, sleep tight!