Juhlat on juhlittu ja olo on onnellinen mutta väsynyt! Ja nyt on LOMA! Jippii! Kesäkin on oikein kunnolla tullut ja hellettä pukkaa. Mikäs on ollessa! =) Jospa nyt ehtisi taas tarttua puikkoihinkin, jotta saisin pitkästä aikaa näytettyä kuvia valmiista neuleesta.

The party is over and I am very happy but also very tired! And I am now on holiday! Yippee! The summer has come too and the weather is hot. So it's a great feeling here! Maybe I have now time also for knitting. And I hope I could show you some finished project soon.

Edellisen postauksen puu on todellakin tuohituomi, kuten osa tiesi. Kaunis puu, jonka mieluusti ottaisin omalle pihallenikin.

The name of the tree in the previous post is birchbark hagberry. Or that is the name in Finnish. I don't know the exact name in English. But a very beautiful tree in any case.

Kymenlaakson keskussairaalasta alkaa kuulemma olla sytomyssyt loppuneet ja lisää kaivattaisiin. Pitsisukka sitä oli pyynnöstäni kysynyt, kiitos sinulle Pitsisukka! Eli siis nyt taas kaikki innokkaat myssyjä väsäämään! Niitä voi jälleen toimittaa minulle tai Haminassa Käsityöliike Maijukkaan , Kotkassa Käsityökoriin tai Käsityöliike Ulrikaan tai lähettää suoraan sairaalaan. Osoitehan on

Kymenlaakson Keskussairaala
Sädepoli
Kotkantie 41
48210 Kotka
(Kuoreen maininta "Sytomyssyjä")

Lisää tietoa asiasta löydät tuosta sivupalkista tai suoraan vaikkapa täältä tai täältä.

5808242119_77c411ae0d.jpg

Kesäisin myssyterkuin

Hepsi