Tuutha siekii?

Siis ensi lauantaina 27.9. klo 11.00-13.00 vähintään
neulomme yhdessä Haminassa Puistokahvilassa, Kauppakulmassa.

Marsu on hoitanut asiaa kahvilaan päin, ja mukaan tulee meidän lisäksemme ainakin Tarja, vähänkös kaukaa. Toivottavasti tulet Sinäkin, lähempänä asuva Ystäväni!
Nähdään siellä!

Tänään minua odotti kotona pieni paketti, ihana yllätys! Olin jo unohtanut, että taannoin arvasin kaikkein lähimmäksi Pienessä Iloisessa Käsityöblogissa ja Niina lupasi muistaa minua siitä hyvästä jollakin muulla kuin langalla. (Sammakkoprinssi halusi välttämättä taas kuvaan mukaan!)


2882399323_abb275cc85.jpg?v=0

SUURKIITOS NIINA! Kaikkea ihanaa itsensä hemmotteluun; suklaanaamio, jalkakylpy, kuorintahanskat ja nami-nami-teetä! Tämä tuli tarpeeseen. Ensi viikonloppuna tämä leidi ilahduttaa kotiväkeä suklaisella look'illa, jalat vadissa lillutellen. Jep!

Rapakon takaa tuli myös se aito Vogue Knitting, jonka itsekkäästi halusin pitää itselläni. Se toinen, tai ensimmäinen, on jo saanut uuden kodin Ravelry-Tuomin luona.


2882399013_918a3593b8.jpg?v=0

Ja tuon kirjan sain synttärilahjaksi ystävältäni Jaanalta. KIITOS JAANA! Vähän minun piti sitä jo heti aloittaa, ja tuntui kovastikin kiinnostavalta. Onhan aihepiiri niin kovasti tuttu! Ensin täytyy kuitenkin malttaa lukea kesken oleva kirjaston kirja loppuun. Sitten pääsen lankakaupan seuraan ihan tosissani.

Mitä syvin osanottoni kaikille, joita Kauhajoen surulliset tapahtumat läheisesti koskettavat!
Ei voi kuin ihmetellä tätä maailmanmenoa. Nipistäkää vaan vielä lisää pois lapsilta ja nuorilta, kouluilta ja kouluterveydenhuollosta mielenterveyspalveluineen. Seuraukset näkyvät jo.

We'll knit together next Saturday at 11.00 in Puistokahvila, Hamina. You are very welcome!

I got a packet today. There were some wonderful little things for pampering. I'm going to use them next weekend. Nice!
I have also gotten the VK from the States and the book, "The Friday Night Knitting Club" from my friend. It seems to be very intresting book.

This day has been a sad day here in Finland. I'm so sad and wordless...