Valmistuivat nämä sentään syyskuun puolella juuri ja juuri. Heti illalla päättelin langatkin, ja sukkien ilmeisestikin onnellinen omistaja veti ne heti jalkaansa.
I did finish these socks on September, barely. The obviously happy owner of the socks put them on right away in the evening.

2904867990_7400b34091.jpg?v=0

Malli/Pattern: oma Vihtori-sukat/own Vihtori Socks
Lanka/Yarn
: Lana Grossa Meilenweit Mega Boots Stretch
70% wool, 23 % nylon, 7 % Elite (PBT) Elastic Fiber, 80 g
Väri/ Colourway 701
Puikot/Needles: 2 ½ Addin bambupyörö 100 cm
Koko/Size: 44-45
Aloitettu kärjestä / Toe-up
Ranskalainen kantapää / French heel


2904028055_29cf0f03c3.jpg?v=0

"Viralliset" kuvat on otettu tänään pihalla koleassa syyssäässä rakkaan miehen kanssa. Sukat sopivat siis hänen jalkaansakin, ja luulinkin niiden olevan liian isot kuopukselle. Mutta hänen mielestään ne ovat juuri hyvät, kun mikään ei saa koskaan puristaa. Olivat jo tänään hällä käytössä koulussa, joten kai ne ihan tosissaan on mieluisat. Mies veti ne kuinkas ollakaan vääriin jalkoihin, vaikka muuta virkkoi. Niinkuin Hildoissa, näissäkin kuvion on tarkoitus kiertää nilkan ulkosyrjälle. No hällä väliä - pääasia kun ovat jalassa. =)
The "official" pics were taken today outdoor with my dear hubby, although the  fall weather was quite chilly. These socks are also good for him too and I first thought they are too big for the lastborne. But he likes! He doesn't like anything tight ones. He wore them today at school. So I think he really likes them! =) My hubby put them on wrong feet. As in Hildas, the cable figure is meant to turn to the outside of the ankle. But who cares - the main point is that the socks are on the feet! =)

2904028225_f1abdc59f8.jpg?v=0

Ranskalainen, hyväksi havaittu kantapää on siis näissäkin. Nyt jätin lyhennettyjen kerrosten päätteeksi keskelle kuusi silmukkaa. Ohje on tulossa, kunhan ehdin, jos ei muuta varten, niin itselleni muistiin. On sitä jo aloitettu.

Lanka on jännää. Pehmeää, jotenkin jopa mohairin tyyppistä. Tumma väri teki neulomisen hankalaksi vähänkin huonommassa valaistuksessa. Valmis pinta on myös pehmeää. Toivottavasti kestää hyvin käyttöä.

Ja juu. Kyllä illalla piti aloittaa heti uudet sukat. Vanhalla ohjeella kuitenkin. Eli Noro-Hildaa pukkaa tällä kertaa. Se lanka kun on valmiiksi kerällä ja helposti aloitettavissa. Kukahan kerisi kaikki miun ihanat vyyhteinä olevat sukkalangat? Huoh!

The yarn is soft, very soft. The dark colour made the knitting a bit difficult in a bad light.
And yes. I just had to start new socks immediately yesterday. Noro-Hildas this time. That yarn is easy-starting-yarn...