Yksi yö kun nukutaan ja huominen päivä vielä töissä pakerretaan, alkaa LOMA! Jeee! Ensin illalla käyn katsomassa kuopuksen vanhojen tanssit ja pääsen kuulemma tanssimaankin sen viimeisen valssin. Hymy Sitten jo kohta minä, tytär + 5 eri-ikäistä leidiä hyppäämme bussiin ja matkaamme viikoksi "Luostholle lysthin pithoon"! Toinen jeee!

Mukaan otan tietty tän uuden läppärin ja jos vaan Saunalahden mokkula pelittää, postauksia on luvassa myös Luostolta. Jos ei mitään kuulu, niin tiedätte, mistä se johtuu. Reppuun pakkasin myös Wollmeisea, Pandaa ja Austerman Steppiä, kerän kutakin + keskeneräisen Puro-huivin. Pop-paita saa siis myös pitää lomaa.

Illalla katsoin näiden olympialaisten ekan Suomen lätkäpelin. Vaikka univelkaa oli edellisen yön huonojen unien vuoksi ja "pilkin" välillä, nautin suunnattomasti. Mahtavaa nähdä kaikkien miun lemppareiden pelaavan yhdessä. Pelejä aion katsoa Luostollakin, jos vain se mahdollista on. Seuraava peli tulee lauantaiaamuna, kun olemme vielä linja-autossa. Jos mokkula toimii, aion  katsoa peliä netistä, jos ei, kuuntelen sitä kännykän radiolla. Kai Suomen pelit selostetaan radiossa?! Että tällainen lätkähullu täällä...

Lähes kaikki on jo pakattu, joten nyt voin keskittyä seuraamaan kisoja, neulomaan ja parantelemaan uhkaavaa flunssaa. Pitäisiköhän tehdä rommitoti?

Just one night and one day at work and then it's HOLIDAY! Yay! At first in the evening I am going to watch my lastborn's dances of the old. Soon after that me, my daughter and 5 else ladies in different ages will jump into a bus and travel to Luosto for a week. The second yay! I'll take this new lap-top with me and I hope the widget will work there so I can update my blog.
I have packed also some Wollmeise, Panda, Austermann Step and Puro scarf which is in progress.

I have watched the Olympic games. Most of all I love hockey. It's so great to see all of your favourite players like Teemu Selänne, Saku and Mikko Koivu, Valtteri Filppula, Tuomo Ruutu, Olli Jokinen etc. playing together. Wow!

I have already packed almost all I need to so now I can enjoy the Olympic games, knit a bit and try to heel my beginning flu. Should I make myself a rum toddy?

12154416611241630675lemmling_Cartoon_pen

terveisin

1266328745_img-d41d8cd98f00b204e9800998e