Ensimmäinen Luostolla valmistunut neule on siis upea Hedda. Mallina tällä kertaa matkalla mukana oleva ystäväni, joka kuulemma olisi kuvauspalkkiona mielellään myssyn pitänyt. =) Hyvin se hänelle kyllä sopiikin!

My first finished knitting here at Luosto is gorgeous Hedda. The model is this time my dear friend who is with us here. She would like to keep the beret herself as a shooting prize. =) Well it looked very nice on her head!

5468564098_1bf46af0cc.jpg

Malli: Slouchy Hedda, Vilma Vuori blogista Sisäinen villapaita, Ravelryssa
Lanka: Novita Luxus Cloud, 65% villa, 35% bambu, väri
571
konepestävä

Puikot
: Addi pyöröt nro 4 ja 5
Menekki: arviolta 80 g

Pattern: Slouhcy Hedda by Vilma Vuori from the blog Sisäinen villapaita, in Ravelry
Yarn:
Novita Luxus Cloud, 65% wool, 35% bamboo, machine washable
colorway 571, estimated 80 grams
Needles: Addi circulars, size 4 and 5

Kovasti kiitoksia Vilmalle upeasta ohjeesta ja Arjalle siitä, että minullakin nyt tuo ohje on! Siis ohje on kerrassaan loistava, mainiosti kirjoitettu, kaaviot selkeät ja kaikki täsmää. Neulojan ei tarvitse muuta kuin neuloa, nauttia ja olla onnellinen. =) Tämä ei siis todellakaan jää viimeiseksi Heddakseni. Näitä pitää neuloa lisää eri langoista.

Many many thanks to Vilma for the magnificent pattern and to Arja for giving it to me! So the pattern is just great, well written, the charts are very clear and everything matches. Th knitter needs just to knit, enjoy and be happy. =) So this isn't going to be my last Hedda. I want to make more of these with different kind of yarns.

5467967203_0463d33d9b.jpg

Tämä on siis se löysempi malli ohjeesta, ja lanka tuntui sopivan siihen oikein hyvin. Harmi vaan kun tätä Novitan Luxus Cloudia ei enää ilmeisestikään valmisteta. On se sen verran mukavaa ja laadukasta lankaa, että olisi se saanut jäädä pysyvästi Novitan valikoimiin. Värikin on oikein mehevä.

This is the looser version of the pattern. And the yarn matched well with it. It's a pity that this yarn isn't in Novita's collection anymore. It is so nice and quality. The color is luscious too

Täällä on siis tänäänkin paistanut aurinko, mutta tuuli on ollut aika navakka. Nyt taidan mennä saunaan lämmittelemään ja nauttimaan altaan poreista. Jotta puli-puli sano poreallas! =)

So the sun has been shining here also today but the wind has been quite brisk. Now I am going to go to the sauna to warm me up and to enjoy the hot tub.

Seuraavaan kertaan!

Till next time!

terveisin

Hepsi