3433681441_50daf062a4.jpg?v=0

Malli: Sammaleiset, suunnittelija Nna, Ullaneule 1/09
Lanka: Drops Alpaca, väri 2917

Puikot: Addi pyöröt nro 3½
Menekki: 80 g
Aloitettu kärjestä.

Pattern: Sammaleiset, designer Nna, Ullaneule 1/09
Yarn: Drops Alpaca, colorway 2917, 80 grams
Needles: Addi circulars size 3½
Started from the top.

Jihuu ja jippii! Minähän tunnetusti lähes poikkeuksetta neulon sukat varpaista aloittaen, kuten tutut tietävät. Nyt olen sitten saanut pään auki samalla tavalla neulottuihin lapasiin. Ja tuntui hyvältä, kyllä! Ohje on mitä mainioin - siitä SUURKIITOS suunnittelija Nna:lle. Ihan varmasti jatkossakin neulon lapasia näin.

Woohoo and hooray! I do love toe-up socks, as you know. And now I have also knitted my first mittens in the same way. It felt good, really! The pattern is great, thanks to Nna!

3433681451_8a86107f13.jpg?v=0

Katsokaa tuota kaunista neulepintaa, joka on kuitenkin niin helppoa ja yksinkertaista neuloa! Ensimmäistä kertaa neuloin myös intialaisen peukalokiilan, joka on oikein istuva ja myös näppärä neuloa.

Look at that beautiful pattern! And still it is so simple and easy to knit. This was also my first time when I knitted the Indian thumb gusset. I like it! It is very well fitted and nice to knit.

3433681457_a0d59981f4.jpg?v=0

Tavallista peukalokiilaa en ole vielä oppinut ulkomuistista tekemään ja tokkopa minun nyt tarviikaan. Tämä intialainen on nimittäin enemmän minun mieleeni.

Ja tuo lanka, Dropsin Alpaca. Miten kummassa olen onnistunut aiemmin välttämään sen. Nimittäin taisin menettää sille sydämeni. Niin pehmeää, niin ihanaa, niin... Ja kuinka paljon ihania värejä siitä onkaan saatavilla! WAU! No lähteehän siitä vähän karvoja, mutta mitä väliä. =)

And I think I just lost my heart to that yarn, lovely Drops Alpaca. It  is so soft, so adorable, so... And there are so many wonderful colors available! Wow!

Lienee turha enää edes mainita, että olen kovasti tyytyväinen näihin lapasiin. KYLLÄ! Kenties ne jäävät ihan minulle itselleni... Edellisen postauksen aurinkoiset sukat lämmittivät jo eilen ystäväni jalkoja. Hyvä kun kelpasivat!

I think I don't have to say that I am very happy with these mittens. YES! Maybe they will stay by me... 

Nyt katsomaan, kun JYP voittaa Kärpät! =)

Now let's go and watch Finnish ice-hockey on TV!