English at the end

Siis kotona ollaan jälleen pääkaupunkireissun jälkeen. Kohta lähdemme nimipäiväkahville sukulaisiin, mutta ihan pikaisesti pitää vähän kirjoittaa.

Lankoja ostin, mutta niistä myöhemmin. Nyt haluan kiittää Tesaa, Edinaa ja Famua tästä tunnustuksesta:

1727460.jpg

Olen kovin otettu ja onnellinen! Siis SUURKIITOS!
Tämä timanttihan pitäisi jakaa eteenpäin seitsemälle blogille, mutta minun on kovin vaikea valita lukuisten ihanien seuraamieni blogien joukosta vain muutamaa, joten jaan tämän teille kaikille. Olkaa hyvä!

Matleenalla on ollut hankaluuksia Amandojen kanssa. Harmillista :( Kannattaa sovittaa ja miettiä, kuinka paljon silmukoita pitää milläkin langalla lisätä kantapääkiilassa. Nyt Noro-Amandoissa riitti muutama kavennus ja silmukka vähemmän kuin edellisissä. Ensimmäinen niistä on valmis ja toinenkin jo juuri niissä kiilalisäyksissä. Kuvia sitten valmiista sukista.

Uusista langoista ei vielä ole kuvia, mutta tässä vähän alkuviikon satoa =).

2653777788_ce6d5e8909.jpg?v=0

Nämä jotenkin kummasti satuin ostamaan Tirlittanilta Kotkan neuletapaamisessa tiistaina. :)

2653778254_eed9b29a27.jpg?v=0

Nämä pellavaihanuudet sain tyttäriltäni Ruotsin-tuliaisina.

2652957267_a033d98477.jpg?v=0

Nämä kiikutti postitäti torstaina GetKnittedistä. Nopea toimitus jälleen. Rowania ja Tofutsies-sukkalankaa.

2653778034_45abc2f29f.jpg?v=0

Ja nämä kauniinväriset kerät ovat pois muuttavalta ihanalta työkaveriltani. Nekin ovat tuliaisia, etelästä, turkkilaista villasekoitetta.

Niin että ostinko minä lankaa Helsingistä tarpeeseen vai ihan vain mielen virkistykseksi? Sanokaapa se! No siitä lisää kenties huomenna...

I'm home again after the lovely trip to our fantastic capital city Helsinki. Soon we are going to visit some of our relatives  but I have to write a few words.

I bought some yarns but I haven't taken pictures of them yet. So I show you some yarns from last week. Some of them I have gotten as presents from abroad and some of them I have ordered myself from GetKnitted and some I have bought from another knitter. Ugh! So, do I need more yarn? =)