Tämän myssyn neuloin ajatellen sen menevän yhdelle perheemme miehistä. Sitten tyttäreni näki sen ja pyysi omakseen. Mies sanoi, että äkkiäkös noita lisää neuloo. Hänhän sen tietää. =)

I knitted this beanie for one of the men in our family. Then my daughter saw it and liked a lot. My husband said that it is so quick to knit another one. Well he does know it. =) So the daughter has now a new hat.

7874655166_bc64114db0.jpg

Malli: Shilling Hat, ilmaisohje netissä, Ravelryssa
Lanka: Stitch Nation by Debbie Stoller Alpaca Love, väri 3520 Peacock Heather
80% villa, 20% alpakka
Puikot
: pyöröt nro 4 ja 4½
Koko: Aikuisen pieni ohjeessa, tuli suurempi

Menekki
: 85 g eli koko kerä


Pattern: Shilling, in Ravelry
  Yarn: Stitch Nation be Debbie Stoller Alpaca Love, colorway 3520 Peacock Heather
80% wool, 20% alpaca
  Needles: circulars size 4 and 4½
Size: Adult small by the pattern, it came out bigger
How much: 85 grams, so the whole skein

7874660556_c45a7e2d8c.jpg

Tätä ohjetta olen katsellut jo pitkään sillä silmällä, ja nyt sitten alkoi myssytyttämään sopivasti sen neulomiseen. Miehen päähänkin tämä olisi oikein hyvin sopinut, mutta näköjään pukee mainiosti myös nuorta neitosta. Sitä on aina vaikea tietää, mikä milloinkin miellyttää. Tykkään tuosta mallineuleesta. Siinä on se jokin juju, vaikka onkin riittävän yksinkertainen. Ohje oli hyvä. En tehnyt siihen mitään muutoksia.

I love this pattern! It is simple but interesting. The pattern was also very well written. I didn't make any modifications.

7874648620_1ee0365be7.jpg

Ja nyt pitää taas kehua lankaa! Tämä on taas niitä Kutileen minulle lahjoittamia lankoja, ja tämähän on ihan mahtavaa myssylankaa! Tarkoitus oli vielä kylvettää tämä myssy huuhteluainevedessä, mutta enpä ehtinyt, kun tytär sen kaappasi mukaansa eilen lähtiessään taas jatkamaan opiskelujaan. Kelpasi näköjään noinkin. Lankaa oli mukava neuloa, ja värikin on mitä parhain. Suosittelen lämpimästi!

And I have to praise the yarn again! This is also one of those skeins I got from Yarnshop Kutile and this is just perfect yarn for hats! Also the color is great. I can recommend this yarn warmly!

7874651994_80c64a8b00.jpg

Ihan varmasti tulen jatkossakin neulomaan tätä lankaa ja myös tämän mallin uudestaan. Miehet ovat edelleen vailla uusia syysmyssyjään. Yksi on jo tuloillaan, samasta langasta, mutta eri mallilla. Ja kuulkaa - siitäkin tulee oikein mukava. Saa nähdä, kenen päähän se siten päätyy. Ajattelinkin, että neulon useampia erilaisia ja niistä sitten kukin valitkoon mieleisensä. Helpompi näin kuin että alkaisi etukäteen kyselemään toiveita.

I am sure I am going to use this yarn also in future and also this pattern. My men are still without their new Autumn hats. The next one is already in progress, the same yarn but a different pattern. Looks great too.

Kiitoksia jälleen kaikille kommentteja jättäneille ja mukavia elokuun lopun päiviä!

Toivottelee

Hepsi

ps. Hiirulainen90, kyselit Vanhoista kunnon pitsisukista. Auttaisiko, jos neuloisit puolta numeroa ohuemmilla puikoilla? Tai voisit neuloa 43 silmukalla, niin että kantapuikoilla olisi vain 21 s. Tai sitten kaavion reunoista on helppo jättää silmukka pois, silloin siinä on vain 20 s. Olisiko näistä vinkeistä apua?