Pipo valmistui eilen automatkalla. Mennessä juhliin sitä ei saanut sovittaa vaan vasta tullessa, joten siitä tuli jopa vähän liiankin pitkä. Lyhyempikin olisi riittänyt. Mutta siis tässä:

816014.jpg

Lanka: Novita Karuselli 100% akryyli
Ohje: oma 72 s
Puikot: n:o 6 pyörö 40cm
Menekki: reilu 100 g

Tähän pipoon halusin taitteen ja neuloin 30cm ennen kavennuksia. Kavensin kolme kertaa 2o yhteen ja aina väliin neuloin yhden oikean kerroksen. Sitten vain loput 9 s sumppuun.

816015.jpg

Mies taitaa tykätä tästä. Se on lämmin. Se ei kutita. Se on kivanvärinen. Kuopus tykkää enemmän piposta ilman taitetta, joten loppulangasta tulee sellainen hänelle. Tätä lankaa täytyy ostaa lisää muunvärisenä.

Se täytyy kuitenkin sanoa, että kun loppumatkalla neuloin Fifi III:sta, niin tuntui että silmukat suorastaan lensivät puikolta toiselle. Oli sitä ohuempaa mohairlankaa niin paljon sujuvampi neuloa.

Juhlissa oli mukavaa. Aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta ja vieraat etsivät kilvan varjopaikkoja. Ystäväni Raili sai meiltä lahjaksi ensimmäisen Fifini + OF-tuotteita. Toivottavasti tykkäsi. Hän ei ehtinyt pakettia aukaista. Minä hupsu kun paketoin sen ihan lahjapaperiin, kun se ei jotenkin tuntunut sellofaanin sisälle istuvan.

Huomenna alkaa työ ihan oikeasti, kun lapset tulevat kouluun. Tänään täytyy vielä uutta Pikkumetsän Aapista vielä tutkia ja varmaan koulullakin käydä. Eiköhän siihen taas nopeasti totu. Mutta tietysti nuo hallinnolliset työt vievät tulevaisuudessa myös aikaani.

Nyt nauttimaan aurinkoisesta sunnuntaista!