Tämä on nyt se "ihan pakosta"-huivi. Silmänisku Minähän neuloin ystävälleni taannoin tällaisen ja innostuin neulomaan huivista hiukkasen (?) liian pitkän. Ystäväni toivoi hieman lyhyempää, kun katsoi kuvat valmiista huivista. Katkaisin huivin sopivaksi ja päättelin. Jäljelle jäi yli puoli metriä, ja siitä jatkoin sitten ja sain ihan kelpo mittaisen huivin itsellenikin tai lahjavakkaan säilöttäväksi.

This is that "must do"-scarf. I knitted recently this kind of scarf with this same yarn for my friend. I knitted it a bit (?) too long. So I cut it up in two pieces  and continued the shorter one. This one is so mine or somebody else's.

3889878292_7ba7575d0f.jpg

Malli: Lace Ribbon Scarf, Veronik Avery, Knitty kevät -08
Lanka: Schoppel-Wolle Admiral Bambus Seide, väri 1983 hand green
60% villa, 20% silkki, 20% bambu
Puikot: Addi bambu pyöröt nro 3½
Koko: 20 x 158 cm
Menekki: 100 g noin

Lisää kuvia

Pattern: Lace Ribbon Scarf by Veronik Avery, Knitty Spring -08
Yarn:
Schoppel-Wolle Admiral Bambus Seide, colorway 1983 hand green, 100 grams
60% wool, 20% silk  20% bamboo
Size: 20 x 158 cm
Needles: Addi bamboo circulars size 3½
More pics

Mukavaa jutussa on se, että vaikka vyyhtien värisävyissä oli selvä ero, se ei nyt haittaa, koska periaatteessa yksi vyyhti riitti yhteen huiviin. Tässä vielä kuva Pirkko-ystävästäni huivi kaulassaan, hänen luvallaan tietysti. Hymy

There were a clear color difference between the two skeins but it doesn't matter now. In principle one skein was enough for one scarf. Here is still a pic in where my friend Pirkko is smiling with here scarf. With her permission of course. Hymy

3891747093_347b46bf2c.jpg

Tämä huivi on siis eri huivi kuin tuo tuossa ylhäällä. Tosi on!

This scarf is so a different one than the one up above. It's true!

Tänään pidellään sadetta sisällä. Yksi elokuva on jo katsottu, ehkä toinenkin katsotaan. Ja kuulemma jääkiekkoakin on tulossa. Siinähän se sunnuntai mukavasti meneekin!

Today we just stay indoor because it's raining. We have already watched one film, perhaps we'll watch also another. And there is also some ice hockey coming on TV. Nice Sunday, anyway!