Ainakin alunperin se oli Tychus...

At least it was in the beginning...

Malli: Tychus Knittystä
Lanka:
Knit Picks Swish Dk, värit 24308 ja 24047
100% Superwash Merino villa
Puikot:
Addi pyöröt ja virkkuukoukku 3½ 

Menekki:
60 g
Melkein ohjeen mukaan neulottu, eli 38 s, mutta 6 kiilaa
Sauma ommeltu vuoropistoin.

Pattern: Tychus from Knitty
Yarn:
Knit Picks Swish Dk, colorways 24308 and 24047, 60 grams
100% Superwash Merino Wool
Needles: Addi circulars 3½ hook 3½
Almost after the pattern, 38 st but 6 wedges

Oli tarkoitus tehdä ihan tavallinen Tychus, mutta pienihän siitä lopulta tuli korkeussuunnassa. Niinpä sitten tartuin koukkuun ja virkkasin muutaman kerroksen kiinteitä silmukoita reunaan. Nyt se on sopiva saajalleen eli vanhemmalle pojalleni.

I had a meaning to knit an ordinary Tychus but it was too small. So I took a hook and crochet a bit. Now it's fitted for my older son. Here is still an evicence that it is Tychus:

Tässä vielä todiste siitä, että kyllä se on Tychus:

Huomenna lähden kuopuksen peliin Loviisaan. Mitähän sitä neulois? Fabel-sukat on melkein valmiit eikä Kevätyllätyshuivia kannata neuloa reissussa. Ehkä pitää ottaa uutta sukkalankaa matkaan. Pelistä menen suoraan kantriyhdistyksemme 12v-juhliin, jonne myös ainakin yksi toinen bloggaaja on tulossa. Kivaa! Kotiin tulen sitten vasta sunnuntaina.

JennyF on saanut palkintonsa, joten siis kuvaa siitäkin:

Vähän lankaa, vähän herkkua ja vähän omatekemää. Muutakin paketissa oli, mutta sitä voit käydä katsomassa JennyF:n blogista.

Minua on myös halattu. Lämmin kiitos Sirpaleelle ja Outille! Minä lähetän halauksen eteenpäin juuri sinulle, joka luet tätä!

JennyF has got her lotterie prize so the pic. I didn't remember to photo everything. You can see the pic in JennyF's blog.