Eilen kävin läpi lankavarastoni ja säilöin ne kaikki samaan paikkaan, isäni tekemään kapiokirstuun.
Ennen siinä oli kankaita, ne laitoin laatikoihin. Kyllä tuo tytär kakkonen ne varmaan vielä ompelee.
Langat mahtuivat kirstuun juuri ja juuri. Totesin, että seiskaveikkaa ei parane ostaa ennenkuin on ainakin suurin osa vanhoista neulottu. Poimin varastoistani kaikki pikkuiset kerät ja vein ne tänään töihin. Niistä lapset virkkaavat kummasti!

Vaikka lankaa on turkasesti, piti minun tänään kuitenkin käväistä paikallisessa lankaliikkeessä ostamassa kaksi kerää Huopasta, punainen ja harmaa. Sitä lankaa en ole vieläkään kokeilllut, vaikka pitkään on jo tehnyt mieli. Nyt aattelin niistä lapaset neuloa ja katsoa, miten ne koneessa huopuu.
Sitten piti vielä käydä kuitenkin Robbarissa tutkimassa, kuinka paljon Huopanen on siellä halvempaa. Ja olihan se, peräti euron. Pöh! Siellä oli kuitenkin niin ihanan väristä Novitan Samos Lollipopia, että pakko oli ostaa kolme kerää. Tietty siis sellaista vanhan roosan kirjavaa! Jospa siitä vaikka keväistä huivia itselleni tekisin jossain vaiheessa.

446597.jpg

Eilen aloin kuitenkin neuloa niitä kuopuksen lapasia seiskaveikasta. Ahersin myös hetken erään ikuisuustyön eli vuosia sitten aloitetun puuvillaneuleen parissa. Ompelin saumoja yhteen, mutta en loppuun. Kenties tänään aloitan niitä huopaslapasia... Sitten on mullakin monta työtä kesken...

Kommentoikaa ystävät, jos täällä piipahdatte. Vaikka vain huikkaatte hei, niin tiedän, jotta ootte käyneet!