5869893274_ef635f8a13.jpg

Viimeinkin saimme poltettua kokossa vanhan raihnaisen leikkimökin. =) Hyvin paloi.

At last we managed to burn our old decrepit playhouse. =) It burnt well.

Saimme viettää juhannusaattoa kauniissa aurinkoisessa säässä. Aamuyöllä alkoi sade, joka jatkui kaiken aamupäivää. Nyt on taas poutaa. Minä olen neulonut sukkaa, joka on odottanut kauan keskentekoisena. Purin gusset heelin ja tein ranskalaisen kantapään tilalle. Nyt sen saa vedettyä jalkaan, mikä on sukan suhteen aikasta tärkeä yksityiskohta. =)

We had a great sunny weather yesterday. The rain began on wee hours and it continued the whole forenoon. Now the weather is fair again. I have knitted a sock which has waited a long time. I frogged the gusset heel and made the French heel instead. Now I manage to put the sock on and that is an important detail when you are talking about the sock. =)

5869336149_08363384ac.jpg

Wollmeisella oli vielä tänään puolenpäivän aikoihin semisolidia pitsiä kaupan. Sitä näyttää olevan siellä muuten vieläkin... Pitihän se yksi vyyhti napata. Toivottavasti on oikein komean värinen. Aamusella nimittäin yritin ostaa jotain, mutta pähkäilin niin kauan, että kaikki hyppivät korista pois.

There was still some semisolid lace on sale at the Wolmeise, and still is... I just had to catch one skein. I hope the color is gorgeous. You know, I tried to shop something there in the morning. But I pondered so long that all the skeins jumped out of my shopping basket.

Hyvää Jussin jatkoa!

toivottelee

Hepsi