Kovasti paljon kiitoksia kaikille arvontaan osallistuneille! Oli tosi mukava lukea muistojanne kouluaikaisista arkarteluistanne. Niistä sain monta vinkkiä tulevien vuosien askarteluihin ja myös monta tuttua, mutta unohtunutta juttua palasi mieleeni. Osallistujissa oli lukuisten tuttujen lisäksi myös monia uusia tuttavuuksia. Kaikkien blogeissa olen jo pikaisesti pistäytynyt kurkkimassa ja uudestaankin tulen, kunhan ehdin.

Rakkaan mieheni avustuksella sain siis arvonnan suoritettua. Tulostin kaikki osallistuneiden kommentit. Viisi arkillista.

1413670.jpg

Leikkasin ne suikaleiksi, jotka mies taitteli kahtia melko kiltisti samalla, kun katseli lätkää telkusta. =) Tällä kertaa arvokkaana arvontakippona toimi minun kantri-hattuni. (Nii-in, sitäkin on tullut harrastettua.) Mies toimi myös hatustavetäjänä eli onnettarena.

1413687.jpg

Ja hatusta nousi:

1413695.jpg

Onneksi olkoon Markka! Palkinnon ehdin todennäköisesti lähettää vasta ensi viikolla. Toivottavasti jaksat odottaa siihen asti!

Kuten huomaatte, Silver Bellen oli jo ihan pakko päästä viimeiseen kuvaan. Jännittää... Kasaaminen on jo hyvässä mallissa ja näyttää ihan kivalta... Mutta vielä voi moni juttu mennä pieleen, kuiskuttaa Pieni Pessimisti takaraivossa...