Eilen piti valvoa ja katsoa boxilta "Helppoa elämää" sen aikaa, että tämä myssy valmistui. No juu, langat on vieläkin päättelemättä, mutta se johtuu ihan vaan siitä, että tuli illalla väsy ja tänään on tytär pitänyt myssyä lähes kaiken aikaa päässään. =)
I finished this last evening, but the tails are still not weaved. It's just because of I got tired and today my daughter has worn the cap almost all day long. =)

Malli: Harvard Square Caps, Interweave Knits talvi 2008
Lanka:
Knit Picks Swish Dk, värit 24308 ja 24314
100% Superwash Merino villa
Puikot:
Addi pyöröt 3½ ja 4

Menekki:
60 g
Ensin 104 s, joustinneuleen jälkeen lisätty 4 s -> 108 s
15 cm ennen kavennuksia

Pattern: Harvard Square Caps, Interweave Knits winter 2008
Yarn:
Knit Picks Swish Dk, colorways 24308 and 24314, 60 grams
100% Superwash Merino Wool
Needles: Addi circulars 3½ and 4
First 104 st, after rib increased 4 st -> 108 st
15 cm before decreasing

Ihan hyvähän tästä tuli, vaikka alku tuntui hankalalta! Langasta tykkäsin. Se on pehmeää ja mukavaa myös neuloessa. Ja lämminkin tämä on lankajuoksujen ansiosta. Kenties neulon joskus jopa toisen. Nyt on kuitenkin näistä samoista langoista, eri väriyhdistelmänä vain Tychus puikoilla. Kolmas pipo kun pitää vielä tässä kuussa neuloa, kiitos Ravelryn "Puck this" -ryhmän.

This is just fine although the beginning was a bit difficult! I liked the yarn. It is soft and pleasant to knit, too. And this hat is also warm! Maybe I'll knit another some day. However I started today my second Tychus, because I have to knit still the 3rd hat this month, thanks to "Puck this"-group in Ravelry.

Postissa tänään käväisin eli JennyF:lle on tiedossa postia kenties jo huomenna. Ja olen saanut suuresti mieltä lämmittävän tunnustuksen sekä Matleenalta, Nallelta että Famulta. Otan ne hyvin nöyränä vastaan. KIITOS!

   

Minulta se lähtee kaikille niille blogeille, joissa käyn satunnaisesti ihailemassa, inspiroitumassa ja kommentoimassa!

I have got this great award from Matleena, Nalle and Famu. I accept it very humbly. THANK YOU! I give it to all those blogs where I visit casually admiring, inspiring and commenting!